TennisIcoon

 

Onderhoud tennis

 

Hardcourt

Het onderhoud voor poreuze hardcourt banen is erg belangrijk voor wat betreft de verlenging van de levensduur en de mate van waterdoorlatendheid. Bij het gebruik van de tennisbaan komt er vuil en balpluis in de poriën. Daarnaast groeien de poriën dicht met mos en alg. De gevolgen hiervan zijn een sterk verminderde waterdoorlatendheid en dat er vocht in de poriën blijft zitten. Als het dan gaat vriezen bestaat de kans dat de toplaag kapot vriest.

Met onze reinigingsmethode wordt met een grote kracht het vuil uit de poriën gespoten. Alle poriën in het oppervlak worden meerdere malen van alle kanten geraakt. Dit heeft een uitstekende dieptereiniging tot gevolg.

 

Kunstgras

Zandingestrooide kunstgrasbanen worden in Nederland veelvuldig toegepast. Na verloop van tijd zal is er sprake van vervuiling en mosgroei in het oppervlak. Dit heeft als gevolg dat het instrooizand verkleefd, met een verhard oppervlak als resultaat.

Onze reinigingsmethode hebben wij verder geperfectioneerd zodat het ook toepasbaar is op zandingestrooide kunstgrasbanen. Nadat het zand, inclusief de vervuiling met water onder hoge druk uit de kunstgrasvezel gespoten is, wordt het zand in depot naast de baan gestort. Er kan weer nieuw zand aangebracht worden.

 

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

reinigen tennisbaan
reinigen tennisbaan
reinigen tennisbaan
reinigen tennisbaan