Proflex

 

Play like a pro. Play on Proflex.

De collectie van Proflex biedt een brede range aan hardcourt producten. Deze verschillende systemen onderscheiden zich door speeleigenschappen en duurzaamheid. Proflex tennisbanen zijn zeer comfortabel, consistent en vlak. Ze bieden uitstekende grip voor de speler en een constante ballbounce en -pace. Niet voor niets zijn Proflex tennisbanen de favoriet van spelers en eigenaren wereldwijd.

 

De collectie

De Proflex collectie bestaat uit verschillende systemen. Door de unieke lagenopbouw van deze producten, is er voor iedere toepassing, van toernooi- tot recreatietennis, een passende oplossing. Het systeem kan, qua schokdemping en baansnelheid, volledig naar de wensen van de gebruiker aangepast worden. Bovendien is Proflex leverbaar in iedere gewenste kleurencombinatie.

 

ITF geclassificeerd

Proflex heeft als enige hardcourtproduct een ITF Court Pace Certificaat in 5 van de 5 snelheidscategorieën.

 

ISA-Sport gecertificeerd

Proflex is volledig erkend en gecertificeerd door ISA-Sport en de KNLTB en als zodanig opgenomen in de sportvloerenlijst. Proflex voldoet aan de gestelde normen die door de nationale normeringcommissies zijn vastgesteld. Sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan hierin centraal.

 

Meer informatie

pdf_icoon_200x200

Proflex brochure

website_icoon_200x200Proflex website


proflex abn amro world tennis tournament