Aanleg300x300De aanleg van een tennisbaan voor een vereniging is voor ons net zo belangrijk als de oplevering van het centre court voor het ABN AMRO World Tennis Tournament. Wij leggen tennisbanen aan voor elk niveau, indoor en outdoor, van playground tot centre court. Uw wensen bepalen de keuze van de ondergrond.

AllWeather

Het aanbrengen van coatings op waterdoorlatende ondergronden zoals matéco is sinds onze oprichting onze specialiteit. Ontdek hier onze waterdoorlatende producten.

BinnenIcoon

Veel van onze outdoor producten kunnen ook indoor worden gebruikt. Maar er zijn meer mogelijkheden. Kijk ook eens op onze productenpagina.

Toernooi2

De aanleg van een toernooibaan vereist een andere discipline dan de aanleg van bijvoorbeeld een privé tennisbaan. Op onze erelijst staan vele internationale toernooien zoals het ABN AMRO World Tennis Tournament.Belijning

Goede belijning is onmisbaar op een sportveld. Of het nu gaat om een tennisbaan of een handbalveld, zonder lijnen kan er niet worden gespeeld. Het zetten van lijnen is al jaren een van onze specialiteiten.