KushionKourt


KushionKourt laat je zweven

Een KushionKourt-tennisbaan is opgebouwd uit miljoenen kussentjes. Deze kussentjes zorgen voor een ongekend comfort. De energie die ontstaat door het rennen en bewegen wordt voor een groot deel door de baan geabsorbeerd en niet meer alleen door uw gewrichten.

 

KushionKourt is altijd bespeelbaar

De KushionKourt toplaag wordt aangebracht op een (al dan niet bestaande) verharde, waterdoorlatende onderbouw zoals ZOAB of matéco. Door de open structuur van zowel de toplaag als de onderbouw, draineert neerslag vrijwel onmiddellijk, waardoor de baan na regen zeer snel opdroogt.

 

KushionKourt vergt weinig onderhoud

KushionKourt heeft een zeer lage onderhoudsbehoefte. Het onderhoud bestaat slechts uit het blad- en vuilvrij houden van de baan en het eenmaal per jaar laten schoonspuiten.

 

KushionKourt is ITF geclassificeerd

KushionKourt heeft een officiële ITF Court Pace Rating in categorie 4: Medium Fast.

 

KushionKourt is ISA-Sport gecertificeerd

KushionKourt is volledig erkend en gecertificeerd door ISA-Sport en de KNLTB en als zodanig opgenomen in de sportvloerenlijst. KushionKourt voldoet ruimschoots aan de gestelde normen, die door de nationale normeringcommissie zijn vastgesteld. Sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan hierin centraal.

tennisbanen
tennisbanen
tennisbaan
tennisbaan