Claytech

 

Claytech: De nieuwe definitie van gravel!

Claytech is dé gravelbaan van de 21e eeuw. Claytech bestaat uit een vochtregulerend membraan dat wordt vastgelijmd aan een verharde ondergrond. De permanente lijnen worden op het membraan aangebracht voordat de gravel wordt ingestrooid. De speeleigenschappen zoals de afzet, het glijvermogen en de balstuit van Claytech zijn identiek aan die van een gewone gravelbaan. Claytech is zelfs gelijkgesteld met een gravelbaan voor het spelen van KNLTB-competitiewedstrijden (met uitzondering van de Eredivisie gemengd competitiewedstrijden).

 

Vochtregulerend

Zoals elke gravelbaan dient ook Claytech beregend te worden, hoewel het waterverbruik van een Claytech- baan beduidend minder is dan van een traditionele gravelbaan. Het vochtregulerende membraan houdt in droge perioden het water vast, terwijl het bij regen het water juist afvoert.

 

Het jaar rond bespeelbaar

Claytech wordt aangebracht op een verharde ondergrond. Hiermee is het voorjaarsonderhoud voorgoed verleden tijd; er kan gelijk op een goede baan gespeeld worden. De combinatie van het membraan en de geringe laagdikte van het gravel zorgt dat Claytech in 12 maanden bespeelbaar is.

 

Meer informatie

pdf_icoon_200x200

Claytech brochure

Claytech websitewebsite_icoon_200x200


claytech
claytech
claytech
claytech