TOP CLAY is de nieuwe naam voor Claytech

 

TOP CLAY: De nieuwe definitie van gravel!

TOP CLAY is dé gravelbaan van de 21e eeuw. TOP CLAY bestaat uit een vochtregulerend membraan dat wordt vastgelijmd aan een verharde ondergrond. De permanente lijnen worden op het membraan aangebracht voordat de gravel wordt ingestrooid. De speeleigenschappen zoals de afzet, het glijvermogen en de balstuit vanTOP CLAY zijn identiek aan die van een gewone gravelbaan.TOP CLAY is zelfs gelijkgesteld met een gravelbaan voor het spelen van KNLTB-competitiewedstrijden (met uitzondering van de Eredivisie gemengd competitiewedstrijden).

 

Vochtregulerend

Zoals elke gravelbaan dient ookTOP CLAY beregend te worden, hoewel het waterverbruik van een TOP CLAY- baan beduidend minder is dan van een traditionele gravelbaan. Het vochtregulerende membraan houdt in droge perioden het water vast, terwijl het bij regen het water juist afvoert.

 

Het jaar rond bespeelbaar

TOP CLAY wordt aangebracht op een verharde ondergrond. Hiermee is het voorjaarsonderhoud voorgoed verleden tijd; er kan gelijk op een goede baan gespeeld worden. De combinatie van het membraan en de geringe laagdikte van het gravel zorgt dat Claytech in 12 maanden bespeelbaar is.

 

Meer informatie

pdf_icoon_200x200

TOP CLAY brochure

TOP CLAY websitewebsite_icoon_200x200


TOP CLAY
TOP CLAY
TOP CLAY
TOP CLAY